Webshop sieraden

Nieuw in het assortiment!

Ontdek de magie van David Bowie (en zijn muze Ava Cherry) opnieuw met mijn handgemaakte merchandise die gebaseerd is op de portretten die ik van hem gemaakt heb.

De basis van elk sieraad is een plectrum, wat een subtiele maar betekenisvolle verbinding legt met Bowie's muzikale roots.

Bestel de unieke items en voeg een vleugje rock 'n' roll geschiedenis toe aan je leven!

De collectie bestaat uit limited edition plectrum pins, diverse kettingen (edelmetaal (RVS) en gewaxte koorden), hangers en oorbellen (echt zilveren hangers). Ook is er speciaal voor de fans en bezoekers van de David Bowie World Fan Conventie 2024 een boekenlegger vervaardigd! 


For shipping outside the Netherlands and Europe visit the English language webshop here !

COLLECTOR's items

 

Kunstzinnige Samenwerking

Deze kettinghangers zijn tot stand gekomen in samenwerking met kunstenares Felah die o.a. gespecialiseerd is in het maken van epoxy sieraden, wat zorgt voor een professioneel en artistiek eindresultaat.

Deze sieraden zijn niet alleen een eerbetoon aan een muzikale legende, maar ook een stukje draagbare kunst. Ze voegen een vleugje glamrock toe aan elke outfit en laten zien dat je een echte kenner bent van zowel muziek als kunst.

Deze hangers zijn een ideaal geschenk voor fans, muziekliefhebbers of iedereen die unieke, artistieke sieraden waardeert.