Webshop Mick Ronson

Deze pagina is speciaal opgezet als eerbetoon aan de ongeëvenaarde en onovertroffen muzikant, arrangeur, songwriter en producer Mick Ronson, beter bekend als "Ronno". In mijn serie portretten van muzikanten ben ik me steeds meer gaan richten op de muzikanten rondom de grote, bekende artiesten. De onbezongen helden, een soort "20 Feet from Stardom", maar dan de getekende en geschilderde versie van dit thema. De zeer bewonderde Michael Ronson mocht zeker niet ontbreken op mijn "Wall of Fame".

Speciaal voor de fans heb ik een gelimiteerde oplage giglee prints laten maken. De prints van zeer hoge kwaliteit zijn door mij genummerd en gesigneerd en worden geleverd met een certificaat van echtheid. Ze worden veilig verpakt verzonden in een stevige koker en de kwetsbare prints worden beschermd door vetvrij papier. Verzendkosten via DHL Express binnen Europa zijn €25,00.
De bedragen zijn inclusief BTW. Voor speciale wensen of als u buiten Europa woont verzoek ik u contact op te nemen via het contactformulier hieronder. 

Het origineel van "Mick Ronson II" is eigendom van Mick's zus Maggi en de eerste afdruk van hetzelfde portret is eigendom van de voormalige vrouw van Mick, de bekende Suzi Ronson. Het maakt de serie van slechts 25 stuks per editie extra bijzonder. Er zijn al enkele exemplaren besteld, dus wacht niet te lang!

Voor meer informatie over de prints en tips voor het inlijsten zie deze pagina. 

Giclee prints

Mick Ronson 1

€ 170,00

Mick Ronson 1

€ 170,00

A limited edition giclee print of 25 in total. Size approximately 50 x 40 cm (16.69 x 15.75 inches). You can fill out the contact form to request more information or to inquire which issue in the series is still available.

Mick Ronson 2

€ 170,00

Mick Ronson 2

€ 170,00

A limited edition giclee print of 25 in total. Size approximately 50 x 40 cm (16.69 x 15.75 inches). You can fill out the contact form to request more information or to inquire which issue in the series is still available.

Turn and Face the Strange is terug! Het verhaal van Mick Ronson!
Voorstellingen in Hull New Theatre op 8 en 9 december 2023. Er zijn nog kaarten beschikbaar en mijn giclée prints zullen te zien zijn in de expositieruimte, samen met enkele zeldzame items waaronder gouden platen van Trevor Bolder!


You can order Maggi Ronson's amazing musical tribute to her beloved brother at this link

Contactformulier