Webshops

Hierbij de introductie van mijn compleet nieuwe webshops. In samenwerking met bevriende muzikanten, grafisch ontwerpers en bestaande webshops heb ik de stap genomen om mijn gemaakte portretten in een andere vorm en op een next level manier aan te bieden.
De pagina's zijn gedeeltelijk nog in aanbouw, maar zullen binnenkort volledig geactiveerd worden. Naast uniek ontworpen T-shirts, tassen en andere merchandise, ga ik ook limited edition giclée prints verkopen. Deze hoogwaardige afdrukken worden gemaakt in het beste bedrijf dat ons land te bieden heeft. Kijk voor specifieke technische informatie op de website van Studio Buitenhof. Ik kan niet duidelijk genoeg zijn en benadrukken dat deze prints vergeleken kunnen worden met exclusieve grafiek, maar dan gegoten in een modern jasje. De gebruikte inkten en het papier zijn van de allerbeste kwaliteit en hebben niets te maken met zomaar een poster. Je moet ze in het echt zien en in je handen houden om te begrijpen wat ik bedoel.
De prints verschijnen meestal in een zeer beperkte oplage van slechts 25 stuks. Ze worden geleverd met een certificaat van echtheid en ze zijn persoonlijk door mij gesigneerd en genummerd.
De webshops zullen in de zeer nabije toekomst nog verder worden geprofessionaliseerd en uitgebreid, maar hier is alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten. Ik heb een contactformulier toegevoegd voor verzoeken, pré-orders en suggesties. Ik ben van nature nieuwsgierig en leergierig, dus voel je vrij om te reageren...

Kijk hier alvast naar de webshops over Mick Ronson , Ava Cherry & David Bowie , David Bowie en Starman & Ava Cherry

Producten

Giclée prints

Hoewel de hoogwaardige giclee prints lichtecht zijn, raad ik aan om het werk in te lijsten met tru-vue museumglas. Hoewel het glas duurder is, is de glans veel mooier en is het werk beschermd tegen schadelijk zonlicht.
Hoewel de keuze van een schilderijlijst persoonlijk is, geef ik graag een suggestie. Ik adviseer profielen van het merk Nielsen en dan te kiezen voor de Wengé light (profil 181) die perfect past bij de diepbruine tinten die in het kunstwerk zelf zijn gebruikt. Hierbij de link naar de online website.

Als keuze voor een bijpassende passe-partout raad ik ook aan om geen wit te kiezen, maar licht warm of iets koeler grijs. Een wit passe-partout is funest voor de lichtbeleving in het werk. Onze hersenen zijn zo geprogrammeerd dat we de neiging hebben om eerst naar het witste wit te kijken, en in zo'n geval kijk je dus eerst naar de witte passe-partout en dan pas naar het werk, wat natuurlijk niet de bedoeling is.

Een goede lijstenmaker kan je natuurlijk verder helpen in je keuzes en dit zijn slechts een paar aanbevelingen. Veel succes!

Contactformulier