Webshop kattenboek

Beeldend kunstenaar Arjan van Gent (1970) heeft naast het schilderen, tekenen en lesgeven nog een grote passie: het schrijven van verhalen. In dit rijk geïllustreerde, 76 pagina's tellende boek komen beide aspecten ruimschoots aan bod. Zijn de schilderijen en tekeningen zeer realistisch van aard, voor de verhalen geldt hetzelfde. Met veel gevoel voor detail wordt het wel en wee van zijn vier katten Vossie, Nina, Lola en Ziggy gekenschetst. Momenten van vreugde, ontroering en hilariteit worden afgewisseld met ook de tragische keerzijde van het leven met ‘kinderen met een vachtje’. Deze hommage aan de kat is een must voor iedere kunst- en kattenliefhebber die zich in menig verhaal ongetwijfeld zal herkennen. 

'Kinderen met een vachtje' - hardcover, 24 x 24 cm, 76 pagina's, full color, oplage 500 exemplaren waarvan 100 genummerd en gesigneerd. 

Boek 'Kinderen met een vachtje' - hardcover, 24 x 24 cm, 76 pagina's, full color, oplage 500 exemplaren waarvan 100 exemplaren genummerd en gesigneerd. Dit is de reguliere uitgave.