Webshop David Bowie

Voor mijn zogenaamde "Wall of Fame" heb ik veel portretten gemaakt van mijn grote held David Bowie. De portretten komen uit de verschillende artistieke periodes van zijn veelomvattende carrière. Daarop heb ik ook de merchandise aangepast. Elk t-shirt heeft mijn favoriete vintage Bowie-logo en een tekst die verwijst naar iets dat met Bowie en de desbetreffende periode te maken heeft.
Omdat ik al gevraagd was om mee te werken aan de David Bowie World Fan Convention 2024 in Liverpool , besloot ik om ook mijn eigen merchandise te ontwerpen. Bekijk mijn webshop die bestaat uit T-shirts en tassen en mogelijk komen er nog meer producten bij. De producten worden momenteel geoptimaliseerd qua ontwerp en zullen binnenkort online te bestellen zijn! De limited edition giclée prints zijn overigens nu al te bestellen! Je kunt ook pré-orders van de andere producten plaatsen via het contactformulier, maar stuur me desgewenst ook je wensen en/of suggesties.

 

Producten (binnenkort verkrijgbaar) 

De unieke T-shirts worden wereldwijd door PostNL verzonden. De prijzen van de shirts zijn inclusief BTW en verzendkosten! Lees wel eerst de algemene voorwaarden voordat u overgaat op de bestelling! 

Alle Bella+Canvas zwart gemêleerde shirts en de bio katoenen winkeltassen worden hoogwaardig geprint in een typisch Haags bedrijf genaamd Screenhouse textieldrukkers. Dit bedrijf heeft al meer dan 25 jaar ervaring en is een begrip in Den Haag en ver daar buiten!

Limited edition giclée prints

Speciaal voor de fans heb ik een gelimiteerde oplage giclée prints laten maken. De prints kunnen nu besteld worden! De prints van zeer hoge kwaliteit zijn door mij genummerd en gesigneerd en worden geleverd met een certificaat van echtheid. Ze worden veilig verpakt in een stevige koker verzonden en de kwetsbare prints worden beschermd door vetvrij papier. De verzendkosten via DHL Express binnen Europa zijn €25,00. Voor speciale wensen of als u buiten Europa woont, verzoek ik u contact op te nemen via het contactformulier hieronder. Ga voor meer informatie over de prints en advies over inlijsten etc. naar deze pagina

Boeken

David Bowie - Still Here
Over de wereldwijde plaatsen die belangrijk waren voor David Bowie, maakte bevriend fotografe Ingrid Goudswaard dit adembenemend mooie fotoboek. Een unieke must have voor elke Bowie fan! Je kunt het boek hier bestellen en er zijn nog enkele exemplaren beschikbaar!


David Bowie - Fotografie & Hommage
Een andere bevriende fotograaf Bernard Rübsamen (R.I.P. 1964-2024) maakte dit prachtige boek over de concerten die Bowie in Nederland gaf. Het boek is aangevuld met verhalen uit Bernards indrukwekkende leven dat nauw verweven is met dat van zijn grote idool. Het boek is hier verkrijgbaar

Opmerkingen, info en contact

Voor meer informatie, suggesties en vragen kun je onderstaand contactformulier invullen.