algemene Voorwaarden

Lees deze algemene voorwaarden door voor het bestellen van een of meer workshops.  Door het betalen van je bestelling aanvaard je de algemene voorwaarden van je aankoop.

  1. Verwerkingstijd

De tijd die ik nodig heb om je bestelling voor te bereiden is 1-3 dagen. Ik doe mijn uiterste best om binnen deze schatting te blijven maar ik kan deze niet garanderen. Je kunt altijd contact met me opnemen als je na drie dagen nog niets van mij vernomen hebt.

  1. Betaalmogelijkheden

Voor de betalingen maak ik gebruik van het betaalsysteem Mollie, welke de betaalgegevens veilig houdt. Als je hier meer informatie over wilt kun je hier hun site bezoeken. Er kan hierbij gekozen worden voor een iDeal of PayPal betaling. Mocht je via een andere methode willen betalen, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

  1. Bedenktijd

Mocht je voordat je van mij de video-link en hand-out hebt ontvangen je bestelling willen annuleren, dan kan dat. Neem dan contact met mij op via het contactformulier. Er is een wettelijke bedenktijd van 14 dagen, dit mits je de video-link nog niet bekeken hebt.

 

Privacy verklaring

Ik respecteer de privacy van mijn klanten en zorg ervoor dat ingediende persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Ik gebruik je gegevens om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en om bestellingen op maat te maken. Voor alle andere doeleinden zal ik je gegevens uitsluitend gebruiken met jouw uitdrukkelijke toestemming. Ik verkoop je persoonlijke gegevens niet aan derden.

 

  1. Persoonlijke informatie verzameld

Om je bestelling uit te voeren, moet je bepaalde informatie verstrekken, zoals naam, e-mailadres, telefoonnummer, postadres, betalingsinformatie en details van het product dat je bestelt. Als je rechtstreeks contact met mij opneemt, kunt je ervoor kiezen om aanvullende persoonlijke informatie op te geven.

 

  1. Reden voor het verkrijgen van uw persoonlijke informatie en het gebruik ervan.

Ik vertrouw op een aantal rechtsgrondslagen voor het verzamelen, gebruiken en delen van jouw informatie, waaronder:

Indien nodig om de diensten van mijn website te leveren, zoals het uitvoeren van je bestelling, om geschillen te beslechten of om klantenondersteuning te bieden;

Indien nodig om te voldoen aan een wettelijke verplichting of gerechtelijk bevel of in verband met een juridische claim, zoals het bewaren van informatie over jouw aankoop indien vereist voor belastingwetgeving;

En indien nodig voor mijn legitieme belangen, als die legitieme belangen niet worden overschreven door jouw rechten of belangen, zoals het leveren en verbeteren van diensten. Ik zal jouw persoonlijke gegevens gebruiken om de door jou gevraagde services te leveren en in het legitieme belang om mijn services te verbeteren.

 

  1. Persoonlijke informatie en openbaarmaking delen

Ik deel je persoonlijke informatie alleen om zeer beperkte redenen en in zeer specifieke omstandigheden, als volgt;

Dienstverleners. Bepaalde vertrouwde derde partijen zijn ingeschakeld om bepaalde functies uit te voeren en diensten aan mijn site te leveren, zoals het betaalsysteem Mollie. Jouw persoonlijke informatie wordt gedeeld met deze derde partijen, maar alleen voor zover nodig om deze diensten uit te voeren.

Naleving van wetten. Ik mag je informatie verzamelen, gebruiken, bewaren en delen als ik te goeder trouw geloof dat het redelijkerwijs noodzakelijk is om; (a) te reageren op een juridisch proces of op verzoeken van de overheid; (b) overeenkomsten, voorwaarden en beleid te handhaven; (c) het voorkomen, onderzoeken en aanpakken van fraude en andere illegale activiteiten, beveiliging of technische problemen; (d) de rechten, eigendommen en veiligheid van de klanten van mijn site of anderen beschermen.

 

  1. Bewaring van persoonlijke informatie

Jouw persoonlijke gegevens worden alleen bewaard zolang als nodig is om mijn diensten te verlenen en zoals beschreven in dit privacy beleid. Het kan echter zijn dat ik deze informatie ook moet bewaren om te voldoen aan wettelijke en regelgevende verplichtingen, geschillen op te lossen en mijn overeenkomsten af ​​te dwingen. Over het algemeen worden je gegevens gedurende een periode van 7 jaar bewaard (vereist door de Nederlandse belastingwet).

 

  1. Overdracht (en) van persoonlijke informatie buiten de EU

Jouw persoonlijke gegevens kunnen worden opgeslagen en verwerkt via externe hostingservices in de Verenigde Staten en andere rechtsgebieden. Als gevolg hiervan kunnen jouw persoonlijke gegevens worden overgedragen aan een rechtsgebied met andere wetten inzake gegevensbescherming en overheidstoezicht dan het EU-rechtsgebied. Als informatie over jou wordt overgedragen buiten de EU, vertrouw ik op Privacy Shield als de wettelijke basis voor de overdracht.

 

  1. Jouw rechten

Als je in bepaalde gebieden woont, waaronder de EU, heb je een aantal rechten met betrekking tot jouw persoonlijke informatie. Hoewel sommige van deze rechten algemeen gelden, zijn bepaalde rechten alleen van toepassing in bepaalde beperkte gevallen. Deze rechten zijn:

Mogelijk heb je recht op toegang om een ​​kopie te ontvangen van de persoonlijke informatie die over jou wordt bewaard. Je kunt dit doen door contact met mij op te nemen.

Wijzigen, beperken, verwijderen. Mogelijk heb je ook het recht om jouw persoonlijke gegevens te wijzigen, het gebruik ervan te beperken of te verwijderen. Als er geen uitzonderlijke omstandigheden zijn (zoals wanneer ik gegevens moet opslaan om juridische redenen), zal ik jouw persoonlijke gegevens over het algemeen op verzoek verwijderen.

Je kunt bezwaar maken tegen (i) mijn verwerking van een deel van jouw informatie op basis van mijn legitieme belangen en (ii) het ontvangen van marketingberichten van mij na jouw uitdrukkelijke toestemming te hebben gegeven om deze te ontvangen. In dergelijke gevallen zal ik jouw persoonlijke informatie verwijderen, tenzij er dwingende en legitieme redenen zijn om die informatie te blijven gebruiken of als dit om juridische redenen nodig is.

Als je in de EU woont en je bezorgdheid wilt uiten over het gebruik van jouw persoonlijke informatie (en onverminderd andere rechten die je mogelijk hebt), heb je het recht om dit te doen bij jouw lokale gegevensbeschermingsautoriteit.

 

 

Onder de EU-wetgeving inzake gegevensbescherming ben ik, Arjan van Gent, de gegevensbeheerder van jouw persoonlijke gegevens. Als je vragen hebt over mijn privacy beleid, neem dan contact met mij op via het contactformulier op mijn site of stuur een e-mail naar info@onlineschilderworkshops.nl.