Ava Cherry & David Bowie webshop

Een paar jaar geleden kwam zangeres en model Ava Cherry op mijn pad via social media. Al snel voelde het contact als een "meant to be" connectie en het resulteerde in een warme vriendschap en verschillende artistieke samenwerkingen. Met de David Bowie World Fan Convention in 2024 in het vooruitzicht (Ava was David Bowie's geliefde en muze in de jaren 1970), besloten we samen als creatieve zielen om ons te storten op een nog nauwere samenwerking. Een andere kijk op merchandise leidde tot, wat wij geloven, uniek ontworpen producten. Hoogwaardige giclée prints , next level magische koffiemokken, T-shirts en wat er nog komen gaat. We zullen je versteld doen staan! Vergeet niet om deze website en pagina regelmatig te volgen voor updates. Je kunt je binnenkort ook aanmelden voor aankondigingen over allerlei nieuwe producten. DEZE PAGINA IS GEDEELTELIJK ONDER CONSTRUCTIE!

Producten (binnenkort verkrijgbaar!)

Deze producten komen beschikbaar op de David Bowie World Fan Convention 2024 in Liverpool, maar als je geïnteresseerd bent, kun je nu al prė-orders doen door het contactformulier onderaan in te vullen. Vermeld daarbij de maat en het aantal producten. De magische mokken worden alleen in Nederland verzonden! De prijzen van de t-shirts zijn inclusief BTW en verzendkosten en worden wereldwijd verzonden via PostNL.

Alle Bella+Canvas zwart gemêleerde shirts en de magic mugs worden hoogwaardig geprint in een typisch Haags bedrijf genaamd Screenhouse textieldrukkers. Dit bedrijf heeft al meer dan 25 jaar ervaring en is een begrip in Den Haag en ver daar buiten! 

Giclée prints

Speciaal voor de fans heb ik een gelimiteerde oplage giglée prints laten maken. Je kunt de prints nu bestellen!
De prints van zeer hoge kwaliteit, zijn door mij genummerd en gesigneerd en worden geleverd met een certificaat van echtheid. Ze worden veilig verpakt verzonden in een stevige koker en de kwetsbare prints worden beschermd door vetvrij papier. Verzendkosten via DHL binnen Europa zijn €25,00. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Voor speciale wensen of als u buiten Europa woont verzoek ik u contact op te nemen via het contactformulier hieronder. 
Ga voor meer informatie over de prints en aanbevelingen voor de keuze van een lijst en passe-partout naar deze pagina

A limited edition giclee print of 25 in total. Size 50 x 40 cm (16,69 x  15,75 inch). You can fill out the contact form to request more information or to inquire which issue is in the series. 

A limited edition giclee print of 25 in total. Size 58 x 65 cm (22,83 x 59 inch). You can fill out the contact form to request more information or to inquire which issue is in the series. 

Art rooms

Hierbij enkele voorbeelden hoe je de aangekochte producten kunt gebruiken om je interieur te verfraaien. De giclée prints kunnen natuurlijk mooi ingelijst en opgehangen worden, maar dat geldt ook voor de shirts en zeker als ze gesigneerd zijn. Veel fans vinden het in zo’n geval zonde om ze te dragen en hangen de ingelijste shirts aan de muur! Geen gek idee toch? Laat je fantasie de vrije loop!

 

All that glitters

Om meer te weten te komen over Ava's ongelooflijke leven en reis, is haar memoires "ALL THAT GLITTERS" een must read! Klik op deze link om het boek te bestellen!

David bowie world fan convention 2024

Om reeds bestaande Bowie t-shirts te bestellen, klik op deze link om direct naar de David Bowie World Fan Convention 2024 webshop te gaan.
Op deze conventie in Liverpool zullen Ava en ik aanwezig zijn en onze producten aan jullie laten zien en natuurlijk signeren! Meer info volgt binnenkort!

Contactformulier