Webshop Starman & ava cherry

Limited edition t-shirt (TIJDELIJK UITVERKOCHT!)

SPECIALE PAASPOP ACTIE! (TIJDELIJK UITVERKOCHT!)

 

Het is de eerste keer dat mijn dierbare vrienden Rias Baarda (frontman van STARMAN The Dutch David Bowie tribute band) en fashion model, zangeres en Bowie’s muze in de jaren 70 Ava Cherry samen gaan optreden op PAASPOP. Speciaal voor deze gelegenheid heb ik in samenwerking met het Haagse SCREENHOUSE textieldrukkers een uniek shirt ontworpen. Het ontwerp is gebaseerd op de bovenstaande portretten die ik van Ava en Rias heb gemaakt.

De vintage BELLA+CANVAS T-shirts (unisex) worden met de hand geprint. En deze first en limited edition T-shirts van slechts 50 stuks worden voorzien van mijn geprinte signatuur en ook nog eens genummerd en dat is voor zover wij weten een uniek concept! 

De ook nog door Rias en Ava persoonlijk gesigneerde T-shirts kunnen nu via een pre-order besteld worden en na afloop van het PAASPOP concert op 31 maart a.s. wordt het naar je toegestuurd.

Bij een pre-order krijgt je een korting van 5 euro! Deze kortingsactie duurt slechts een week! 

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Wie krijgt nummer 1/50? Het is aan jullie!

TIJDELIJK UITVERKOCHT! Na afloop van het concert in de AFAS zal het shirt weer door Ava en Rias gesigneerd worden en weer beschikbaar zijn!

 

 

Video en product