Portret in opdracht

 

Portret IN OPDRACHT

Sinds enkele jaren heb ik mij o.a. gespecialiseerd in het maken van portretten in opdracht. Vele portretten van mijn hand hangen in particuliere, museale en bedrijfscollecties. U kunt bij mij terecht voor een portret in zowel olieverf (op paneel) als aquarel of tekening in gemengde technieken (zie Wall of Fame). Ook is het mogelijk een postuum portret te laten vervaardigen en sinds kort maak ik in opdracht ook portretten van huisdieren (katten). Ik ben daarnaast gespecialiseerd in het maken van natuurgetrouwe kopieën van reeds bestaande meesterwerken (zie foto portret Willem I). Neem bij interesse geheel vrijblijvend contact met mij op via de contactpagina.


WERKWIJZE

Bij het portretteren ga ik als volgt te werk. Na de kennismaking en het maken van een keuze voor het gewenste formaat en bijbehorende techniek, volgt de poseersessie die bestaat uit een fotosessie en een livesessie(s) e.e.a. afhankelijk van de wensen van de klant en mijzelf. Ik werk daarbij samen met een professionele fotograaf. Ook wordt daarbij de gewenste locatie en bijvoorbeeld de kledingkeuze bepaald. Allemaal zaken die van grote invloed zijn op het eindresultaat en algehele uitstraling van het portret. Via de mail wordt u voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang en eventuele aanpassingen of wijzigingen. De betaling geschiedt in 3 termijnen: 1/3 vooraf, 1/3 tijdens en 1/3 na afronding van het portret. De hoogte van de prijs hangt af van het gekozen formaat, de techniek en de hoeveelheid details. In mijn prijsindicatie ga ik uit van een egale achtergrond zonder verdere extra detaillering en/of decoratie. De prijzen zijn exclusief schilderijlijst en fotosessie! Wel krijgt u via mij korting bij lijstenmaker http://www.schipperslijsten.nl/.

In het YouTube filmpje op deze pagina kun u een mooi voorbeeld zien van de 5 kinderportretten die ik in opdracht mocht vervaardigen. Een dergelijk filmpje van “the making of” uw portretopdracht is voor een meerprijs van €250,- ook bij mij te bestellen! 

 

Voor verdere info over verkoop van de kunstwerken en portretten in opdracht kun je mailen naar info@arjanvangent.nl of bellen +31618216411

 
Techniek Prijsindicatie
Tekening in gemengde techniek €750,-/€1250,- (30 x 40 cm/50 x 60 cm)
Aquarel €850,- (35 x 30 cm)
Olieverf op paneel €1750,- (35 x 35 cm)
€2500,- (50 x 40 cm)
€3250,- (60 x 50 cm)

Contactformulier