Kattenkalender 2024

Mijn kattenkalender 2024 is nu voor €22,95 (exclusief verzendkosten) te bestellen via de website van CEWE, al 60 jaar Europees marktleider op het gebied van fotofinishing. 

“De geportretteerde katten in deze wandkalender XL (ongeveer 30 x 30 cm) hebben ieder op de een of andere manier een speciale betekenis voor mij. Het gaat om katten waarvoor ik gezorgd heb en katten van bekenden waaraan een bijzonder verhaal verbonden is. Daarnaast natuurlijk mijn eigen katten Nina en Ziggy, maar ook Vossie en Lola, die mij de afgelopen jaren helaas kort na elkaar zijn ontvallen. 

Alle geportretteerden zijn mij even lief. De kalender draag ik echter speciaal op aan mijn veel te vroeg overleden wildkleur somali poes Lola, die afgebeeld is bij de maand juni. Niet alleen heeft zij een bijzonder plekje in mijn hart, zij is bovendien degene die mij op het idee bracht katten te schilderen op ronde paneeltjes toen ze haar lieve kopje vanuit haar kattenhuisje naar buiten stak.

Samen met mijn lijstenmaker Rob Schippers kwam ik tot een vergelijkbaar effect door een mooie stof achter de ronde portretjes te plaatsen in een Italiaanse lijst van bladgoud. Op deze wijze heb ik vele katten mogen vereeuwigen. Sommige van hen zijn al heengegaan, maar andere genieten tot op de dag van vandaag van zachte kussentjes, zonnige plekjes en onze liefkozingen.

Ik wens u veel plezier met mijn hommage aan de kat!”


Arjan van Gent | Artist

 

Bestel de kalender nu hier !

Contactformulier